Bloggaajan ilmaiset työkalut, viikkokalenteri (mukana ilmaisia printattavia!)

Koska bloggaajan arki on todella vahvasti aikatauluttamista ja ennakointia sekä suunnittelua ja järjestelmällisyyttä, ovat kalenterit monen bloggaajan tärkeimpiä työkaluja. Itse rakastan perinteistä paperikalenteria ja kokeiltuani siirtyä sähköiseen maailmaan, palasin häntä koipien välissä takaisin, sillä paperi on minulle vain selkein, helpoin ja paras vaihtoehto. Koen myös muistavani asiat paremmin kun kirjoitan ne ylös käsin; muistan millä kynällä ja millä väreillä mitäkin on kirjoitettu – rakastan värikoodausta!

Käytän itse omassa kalenterissani erilaisia välilehtiä ja jonkun verran teen niitä itse. Väliin tykkään sujautella aina hyviä voimasanoja tai sloganeita, juttuja, jotka saa hyvälle tuulelle. Siksi halusinkin jakaa kaikille Kollaasin seuraajille muutamia työkaluja arjen ja blogielämän hallintaan. Näihin valmiisiin pohjiin voit kirjailla viikkosuunnitelmia, tämän päivän tehtäviä tai muistilistoja. Quotet ovat tottakai Kollaasin käsialaa, Pikku-blogin hulvattomia sutkautuksia.

Tässäpä ladattavaksesi erilaisia pohjia ilmaiseksi, ole hyvä! Pohjat on suunniteltu niin että voit printata ne a4 paperille ja leikata kahteen saadaksesi a5 kalenterin väliin tai työpöydälle aavitoset täytettäväksi. Kannattaa käyttää hiukan normaalia paksumpaa paperia, jotta voit kirjoitella vaikka tussilla!

Iloa näiden täyttämiseen sekä bloggaukseen!

-Jenni

Ladattavat tiedostot:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.